fbpx

Kuumat aallot ja fyysiset kivut pois 3 kk

688.50 

Hinta ilman kelakorvausta 704,5 €.

Paikanvaraus
1 × Kuumat aallot ja fyysiset kivut pois hoitopaketti
650.00 
Paikanvaraus
2 × Kantamaksu
2.00 

Kuvaus

Elimistön estrogeenitason lasku vaikuttaa myös lihaksiin ja luustoon. Luuston hajoaminen kiihtyy ja lihasmassa vähenee. Yleisiä oireita ovat energianpuute, fyysisen kunnon heikkeneminen, fyysisten kipujen lisääntyminen sekä toimintakyvyn heikkeneminen. Näitä muutoksia voi torjua liikunnalla.

 

Kuumat aallot ja fyysiset kivut pois -paketti on suunniteltu sinulle, jolla on yksi tai useampi elämää häiritsevä vaihdevuosioire, kuten kuumat aallot tai unettomuutta, sekä joka haluat parantaa vaihdevuosien johdosta heikentynyttä fyysistä kuntoa ja toimintakykyä. Hoitopaketissa yhdistyy gynekologinen hoito ja kuntovalmennus.

 

Suosittelemme alkuun laboratoriokokeita, jotta voimme selvittää kattavasti terveydentilasi ja tehdä mahdollisimman kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman. Voit hankkia laboratoriokokeet BetterMenon etukoodilla edullisemmin yhteistyökumppanimme Puhdin kautta.

 

Hoidon aluksi gynekologi tekee tarkan vaihdevuosiselvityksen, minkä jälkeen käydään läpi erilaiset hoitomuodot seikkaperäisesti. Gynekologi käy läpi hoitojen hyödyt ja riskit sekä toteutuksen. Yhdessä teette hoitosuunnitelman.

 

Vaihdevuosiin erikoistunut kuntovalmentajamme Riikka Berg  tarjoaa henkilökohtaista räätälöityä valmennusta ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivia tapoja liikkua ja tukee sinua niiden toteuttamisessa. Riikka on motivoitunut ja koulutettu erityisesti tuntemaan vaihdevuosien ominaispiirteitä. Hän on käynyt johtavan lääkärimme, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen. Riikka ymmärtää vaihdevuosien vaikutuksia ja niiden aiheuttamia muutoksia elämän eri osa-alueilla, ja huomioi nämä toteuttamassaan hoidossa ja valmennuksessa.

 

Kuumat aallot ja fyysiset kivut pois -hoitopakettiin kuuluu Peruspilarit-vaihdevuosiverkkovalmennus sisältäen 5 moduulia. Asiantuntijavideot ja tehtävät antavat sinulle lisää tietoa vaihdevuosista ja vaihdevuosihoidosta sekä konkreettisia työkaluja hyvinvointihaasteittesi hallintaan.

 

Hoito kestää kolme kuukautta, jonka aikana saat henkilökohtaista tukea ja konsultaatiota hormonihoitoosi gynekologilta ja valmennusta liikkumiseen kuntovalmentajalta.

 

Kolmen kuukauden kohdalla lääkärin kanssa arvioitte tilannettasi uudestaan ja teette suunnitelman hyvinvointisi ylläpitämiseksi jatkossakin.

 

Paketti sisältää:

 • Gynekologin vastaanotto, 1 x 40 minuuttia ja 1 x 20 minuuttia
 • Vaihdevuosihoidon seuranta eli 3 x viestittely lääkärin kanssa hoitoon liittyvissä asioissa
 • Kuntovalmennusta, 1 x 60 minuuttia, 2 x 30 minuuttia
 • Kunto-ohjelma, 2 krt
 • Peruspilarit vaihdevuosissa verkkovalmennuskurssi
  • Vaihdevuosioireet ja niiden hoito
  • Ravitsemus vaihdevuosissa
  • Liikunta ja palautuminen vaihdevuosissa
  • Seksuaalinen hyvinvointi vaihdevuosissa
  • Vaihdevuosielämä

 

Vertaile yksittäisten vastaanottojen ja hoitopakettien hintoja. Kaikissa paketeissa vastaanottojen hinnat ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina.

 

Lisätiedot

Kesto

3kk