fbpx

Univalmentaja 45 minuuttia

117.90 

96.00 
Paikanvaraus
1 × Palvelumaksu, yksittäinen vastaanotto
19.90 
Paikanvaraus
1 × Kantamaksu
2.00 

Kuvaus

Vaihdevuosi-iässä unettomuus ja unihäiriöt voivat alkaa tai voivat lisääntyä.

 

Univalmennus auttaa sinua parantamaan unta, palautumista sekä lisäämään vireyttä päiviin. Univalmennus pohjautuu Käypä hoito -suositukseen unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta, jossa sovelletaan kognitiivis-behavioraalisen terapian menetelmiä. Univalmennus on yksilöllistä ohjausta, jossa kartoitetaan unettomuuttasi ylläpitäviä tekijöitä. Univalmentajan avulla saat keinoja unettomuutta ylläpitävien tottumusten muuttamiseen, sekä työkaluja esimerkiksi uni-valverytmin ja vireystilan parantamiseen.

 

Univalmentajasi, Riikka Berg, on unettomuuden lääkkeettömään hoitoon, sekä vaihdevuosiin erikoistunut terveydenhuollon ammattilainen.

 

Sen lisäksi, että Riikka auttaa sinua ymmärtämään mitä kehossasi tapahtuu vaihdevuosissa, ja vähentämään oireita, niin saat apua myös jaksamiseen ja energiatason parantamiseen.

 

Riikka on motivoitunut ja koulutettu erityisesti tuntemaan vaihdevuosien ominaispiirteitä. Hän on käynyt johtavan lääkärimme, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen. Riikka ymmärtää vaihdevuosien vaikutuksia ja niiden aiheuttamia muutoksia elämän eri osa-alueilla, ja huomioi nämä toteuttamassaan hoidossa ja valmennuksessa.