fbpx

Seksuaalinen hyvinvointi ja lantiopohjan lihakset kuntoon

249.70 

Kuvaus

Yhdistetty fysioterapia ja seksuaalineuvonnan paketti on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka haluavat parantaa seksuaalista nautintoa, parantaa lantiopohjalihasten kuntoa, tai joilla on yhdyntäkipuja ja hyötyisivät sekä seksuaalineuvonnasta että lantiopohjalihasfysioterapiasta.

 

Seksuaalisuus parhaimmillaan luo iloa ja onnellisuutta, mutta vaihdevuosien aikana saattaa olla vaiheita, jolloin tarvitsee ohjausta ja apua seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Elimistön estrogeenitason lasku vaikuttaa emättimen hyvinvointiin. Emättimen limakalvot ohenevat ja kuivuvat, minkä vuoksi seksi voi tuntua kivuliaalta.

 

Vaihdevuosiin erikoistuneella seksuaaliterapeutti Veera Mäkisellä  on pitkä kokemus seksuaaliterveydestä ja häneltä voit saada neuvoa esimerkiksi liukuvoiteen käytössä ja oikeanlaisen tuotteen valinnassa.

 

Lantionpohjan oireiden kuntouttamisella on suuri vaikutus seksuaaliseen haluun ja nautintoon. Yhdyntäkivuissa voi olla kyse esimerkiksi liian kireistä ja ylijännittyneistä lantiopohjan lihaksista, joita voidaan hoitaa fysioterapian avulla. Lantiopohjan lihasten hallinta auttaa tutkitusti yhdyntäkipuihin, ja näin ollen on yksi tärkeimmistä hoitomuodoista erilaisissa kiputiloissa, kuten vulvodyniassa. Hyvin toimivat lantionpohjan lihakset lisäävät seksuaalista nautintoa ja siten myös seksuaalista halua.

 

Vaihdevuosiin erikoistunut fysioterapeuttimme Riikka Berg  tarjoaa henkilökohtaista räätälöityä valmennusta lantionpohjan lihastesi parantamiseen.

 

Sekä Riikka että Veera ovat motivoituneita ja koulutettu erityisesti tuntemaan vaihdevuosien ominaispiirteitä. He ovat käyneet johtavan lääkärimme, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen. He ymmärtävät vaihdevuosien vaikutuksia ja niiden aiheuttamia muutoksia elämän eri osa-alueilla, ja huomioivat nämä toteuttamassaan neuvonnassa ja valmennuksessa.

 

Paketti sisältää:

  • seksuaalineuvontaa, 1 x 45 minuuttia
  • lantionpohjan fysioterapiaa, 1 x 45 minuuttia, 1 x 30 minuuttia

 

Vertaile yksittäisten vastaanottojen ja hoitopakettien hintoja. Kaikissa paketeissa vastaanottojen hinnat ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina.