fbpx

Painonhallintaa ja fyysiset kivut pois 6 kk

737.40 

Paikanvaraus
3 × Kantamaksu
2.00 

Kuvaus

Puolen vuoden Painonhallintaa ja fyysiset kivut pois -paketti on suunniteltu sinulle, joka kamppailet painonhallinnan kanssa ja haluat parantaa vaihdevuosien johdosta heikentynyttä fyysistä kuntoa ja toimintakykyä. Tässä hoidossa yhdistyy ravitsemusohjaus ja kuntovalmennus.

 

Ensimmäisen puoliskon aikana työskentelet hyvinvointisi parantamiseksi vaihdevuosiin erikoistuneen ravitsemusterapeutin kanssa, joka auttaa sinua tekemään terveellisempiä ravintovalintoja ja tukee sinua niiden toteuttamisessa.

 

Toisella puoliskolla jatkat aiemmin oppimiasi terveellisiä ravintotapoja ja nyt pääset lisäämään arkeen liikuntaa.  Vaihdevuosiin erikoistunut kuntovalmentajamme Riikka Berg auttaa löytämään juuri sinulle sopivia tapoja liikkua ja tukee sinua niiden toteuttamisessa. Suunnittelette juuri sinun tarpeitasi täyttävän tavan liikkua monipuolisesti.

 

Sekä ravitsemusterapeutti että kuntovalmentaja ovat motivoituneita ja koulutettu erityisesti tuntemaan vaihdevuosien ominaispiirteitä. He ovat käyneet johtavan lääkärimme, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen. He ymmärtävät vaihdevuosien vaikutuksia ja niiden aiheuttamia muutoksia elämän eri osa-alueilla, ja huomioivat nämä toteuttamassaan ohjauksessa ja valmennuksessa.

 

Paketti sisältää:

  1. Ravitsemusohjausta, 1 x 60 minuuttia, 2 x 30 minuuttia
  2. kuntovalmennusta, 1 x 60 minuuttia, 3 x 30 minuuttia
  3. Kunto-ohjelma x 2

 

Vertaile yksittäisten vastaanottojen ja hoitopakettien hintoja. Kaikissa paketeissa vastaanottojen hinnat ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina.

 

Lisätiedot

Kesto

6kk