fbpx

Ravitsemuksella painonhallintaa ja hyvää oloa 3 kk

401.60 

Paikanvaraus
4 × Kantamaksu
2.00 

Kuvaus

Hoitopaketti on suunniteltu sinulle, joka olet huomannut vaihdevuosien aikana painon nousseen ja ylimääräisen rasvan kertyneen vyötärön seudulle. Hoito keskittyy ravitsemusohjaukseen.

 

Vaihdevuosien aikana moni huomaa painon nousevan ja ylimääräisen rasvan kertyvän vyötärön seudulle. Jos nukut vaihdevuosioireiden vuoksi huonosti, voi olla hankalaa jaksaa ylläpitää terveitä elämäntapoja.

 

Vaihdevuosiin erikoistunut ravitsemusterapeutti tarjoaa henkilökohtaista räätälöityä ravitsemusohjausta vaihdevuosissa. Sen lisäksi, että ravitsemusterapeutti auttaa sinua ymmärtämään vaihdevuosia ja vähentämään oireita, niin saat apua myös turvallisessa ja tehokkaassa painonhallinnassa tai -pudotuksessa.

 

Ravitsemusterapeutti on motivoitunut ja koulutettu erityisesti tuntemaan vaihdevuosien ominaispiirteitä. Hän on käynyt johtavan lääkärimme, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen. Ravitsemusterapeutti ymmärtää vaihdevuosien vaikutuksia ja niiden aiheuttamia muutoksia elämän eri osa-alueilla, ja huomioi nämä toteuttamassaan hoidossa ja valmennuksessa.

 

Tässä paketissa ravitsemusterapeutti auttaa sinua tekemään terveellisempiä ravintovalintoja ja tukee sinua niiden toteuttamisessa.

 

Paketti sisältää:

  • Ravitsemusohjausta, 1 x 60 minuuttia, 3 x 30 minuuttia

 

Vertaile yksittäisten vastaanottojen ja hoitopakettien hintoja. Kaikissa paketeissa vastaanottojen hinnat ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina.