fbpx

Peruspilarit vaihdevuosissa verkkovalmennuskurssi

99.00 

Peruspilarit vaihdevuosiverkkovalmennus auttaa sinua kohtaamaan vaihdevuodet. Vaihdevuosivalmennus on ratkaisukeskeisesti tukenasi ja tuo helpotusta oireisiisi. Valmennus antaa sinulle konkreettisia työkaluja uuden elämänvaiheen ja hyvinvointihaasteittesi sekä vaihdevuosioireidesi hallintaan. 

Kuvaus

Vaihdevuosioireet voivat laittaa elämäsi sekaisin

Alat nukkua huonosti, mielialat heittelehtivät, olet väsynyt ja ärtyisä. Paino voi alkaa nousta, nivelet aristavat ja liikkuminen voi vaikeutua. Seksi voi sattua ja halut hiipua.

Peruspilarit vaihdevuosiverkkovalmennus auttaa sinua kohtaamaan vaihdevuodet. Vaihdevuosivalmennus on ratkaisukeskeisesti tukenasi ja tuo helpotusta oireisiisi.

Valmennus antaa sinulle konkreettisia työkaluja uuden elämänvaiheen ja hyvinvointihaasteittesi sekä vaihdevuosioireidesi hallintaan.  

 

Vaihdevuodethan ovat ajankohtaiset vasta viisikymppisenä.

 

Vai ovatko?

Kummallisia tuntemuksia, selittämättömiä oireiluja, matalalentoa ja huonoa fiilistä. Jotain näistä, kaikkia näitä tai jotain ihan muuta saattaa olla nelikymppisen naisen mielessä, eikä hän osaa yhdistää tuntemuksiaan lähestyviin vaihdevuosiin. Vaihdevuodethan ovat ajankohtaiset vasta viisikymppisenä.  Vai ovatko?

 

Tosiasiassa vaihdevuosioireet voivat alkaa 5–10 vuotta ennen menopaussia ja oireita esiintyy keskimäärin 7,5 vuotta. Menopaussi-ikä vaihtelee hyvin paljon, se on Suomessa keskimäärin 51 vuotta, mutta vaihtelee 40 vuodesta 58 vuoteen. Eli vaihdevuosioireista voivat kärsiä jo nelikymppiset.

 

Vaihdevuodet koskettavat henkilökohtaisesti puolta väestöstämme ja välillisesti meistä jokaista.  Vaihdevuosiin elänyt nainen on suurella todennäköisyydellä ehtinyt vuosikymmenten ajan huolehtia muista, usea heistä on tehnyt sen oman hyvinvointinsa kustannuksella. Nyt käännämme katseemme näihin naisiin!

 

Kehossamme tapahtuu paljon fyysisiä muutoksia ja koemme uusia, outojakin oireita ja tuntemuksia: Riittämättömyyden tunne, saamattomuus, unettomuus, fyysiset kivut, jaksamattomuus, ärtyneisyys, haluttomuus, selittämätön painonnousu.  

 

Peruspilarit vaihdevuosivalmennus auttaa sinua kohtaamaan vaihdevuodet, on ratkaisukeskeisesti tukenasi ja tuo helpotusta oireisiisi.

 

Tieto lisää terveyttä

 • BetterMeno Health on kehittänyt kokonaisvaltaisen vaihdevuosihoitosuunnitelman. Kurssi perustuu hoitosuunnitelmaa varten hankittuun viimeisimpään tutkittuun tietoon.

Konkreettisia työkaluja

 • Valmennus antaa sinulle konkreettisia työkaluja uuden elämänvaiheen ja hyvinvointihaasteittesi sekä vaihdevuosioireidesi hallintaan.

Vaihdevuosiin erikoistuneet asiantuntijat

 • Kaikki kurssilla esiintyvät asiantuntijat ovat käyneet johtavan lääkärin, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen.

 

Peruspilarit vaihdevuosissa kurssi lisää tietämystä vaihdevuosista ja auttaa sinua selviytymään haastavista oireista.

 

Luentoja

 • Käymme läpi viiden moduulin aikana vaihdevuosien oireita, hormonikorvaushoitoa, liikuntaa, unta, ravitsemusta, seksuaalisuutta ja naiseutta tässä elämänvaiheessa.

Tehtäviä

 • Kurssi lisää tietämystä vaihdevuosista ja auttaa sinua selviytymään haastavista oireista.

Apua ja helpotusta

 • Saat työkaluja siihen, miten voit itse vaikuttaa aktiivisesti omaan hyvinvointiisi. Löydät omia ratkaisuja ja lisää jaksamista arjen haasteisiin.

 

 

Valmennukseen kuuluu viisi moduulia:

 • Mod 1: Vaihdevuosioireet ja niiden hoito
 • Mod 2: Ravitsemus vaihdevuosissa
 • Mod 3: Liikunta ja palautuminen vaihdevuosissa
 • Mod 4: Seksuaalinen hyvinvointi vaihdevuosissa
 • Mod 5: Vaihdevuosielämä

 

Tämä valmennus on teille, upeat naiset, jotka koette hämmennystä lähestyvistä vaihdevuosista, jotka elätte juuri nyt vaihdevuosien myllerryksessä ja teille, joiden oireet ovat ehkä jo loppumassa, mutta oma olo ei tunnu vielä ihan omalta.

 

Esivaihdevuodet

 • Koet hämmennystä lähestyvistä vaihdevuosista. Kummallisia tuntemuksia, selittämättömiä oireiluja, matalalentoa ja huonoa fiilistä. Vaihdevuotesi saattavat olla alkamassa.

 Vaihdevuodet eli perimenopaussi

 • Elät vaihdevuosien myllerryksessä. Alat nukkua huonosti, mielialat heittelehtivät, olet väsynyt ja ärtyisä. Paino voi alkaa nousta, nivelet aristavat ja liikkuminen voi vaikeutua. Seksi voi sattua ja halut hiipua.

Postmenopaussi eli Menopaussin jälkeen

 • Oireet ovat ehkä jo loppumassa, mutta oma olo ei tunnu vielä ihan omalta. Uni on herkkää, paino on voinut nousta. Seksi voi sattua ja halut hiipua.

 

TÄSSÄ OVAT VALMENTAJASI

Gynekologi Leena Väisälä

Ravitsemusasian-tuntija Annukka Lantto

Kuntovalmentaja, fysioterapeutti Riikka Berg

Seksuaalineuvoja, -terapeutti Veera Kuuranta

Elämäntapavalmentaja, life coach Päivi Suvanto  

 

 

KURSSIN VALMENTAJIEN SAAMAA PALAUTETTA

 

”Kiitos aivan mahtavasta gynekologin vastaanotosta, aivan huippu! Leena on ihmisläheinen, hyvä kuuntelemaan ja lähestyy vaihdevuosihoitoa kokonaisvaltaisesti.”  Helinä, 51 v.

 

Ensimmäiset vaihdevuosioireet yllättivät ja aiheuttivat unettomuutta ja stressiä, mutta ilokseni sain nopeasti apua niihin ottamalla yhteyttä BetterMenoon. Jo parissa kuukaudessa oireet helpottivat ja sekä gynekologin että ravitsemusohjaajan avulla sain upean asiantuntevaa ja kannustavaa apua kaikkiin kysymyksiini. ” Terhi, 47 v.

 

Hoito ja kokemus ylitti odotukseni. Erittäin asiantuntevia ja luotettavia osaajia. Oma hyvinvointini parani huomattavasti muutamassa kuukaudessa gynekologin ja kuntovalmentajan tuella.” Nainen 48 v.