fbpx

Vaihdevuosiremontti 6 kk

1,061.20 

Hinta ilman kelakorvausta 1077,2 € .

Paikanvaraus
1 × Vaihdevuosi-remontti hoitopaketti
996.00 
Paikanvaraus
5 × Kantamaksu
2.00 

Kuvaus

Vaihdevuosioireet voivat laittaa elämäsi sekaisin. Hikoilu, kuumat aallot, ärtyneisyys, energianpuute, saamattomuus, selittämätön painonnousu, lihas- ja nivelkivut.

 

Puolen vuoden Vaihdevuosi-remontti -paketti on suunniteltu sinulle, jolla on yksi tai useampi elämää häiritsevä vaihdevuosioire, kuten kuumat aallot tai unettomuutta, kamppailet painonhallinnan kanssa ja haluat parantaa vaihdevuosien johdosta heikentynyttä fyysistä kuntoa ja toimintakykyä. Tässä hoidossa yhdistyy gynekologinen hoito, ravitsemusohjaus ja kuntovalmennus.

 

Suosittelemme alkuun laboratoriokokeita, jotta voimme selvittää kattavasti terveydentilasi ja tehdä mahdollisimman kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman. Voit hankkia laboratoriokokeet BetterMenon etukoodilla edullisemmin yhteistyökumppanimme Puhdin kautta.

 

Hoidon aluksi gynekologi tekee tarkan vaihdevuosiselvityksen, minkä jälkeen käydään läpi erilaiset hoitomuodot seikkaperäisesti. Gynekologi käy läpi hoitojen hyödyt ja riskit sekä toteutuksen. Yhdessä teette hoitosuunnitelman.

 

Remontin ensimmäisen puoliskon aikana työskentelet hyvinvointisi parantamiseksi vaihdevuosiin erikoistuneen ravitsemusterapeutin kanssa, joka auttaa sinua tekemään terveellisempiä ravintovalintoja ja tukee sinua niiden toteuttamisessa.

 

Remontin toisella puoliskolla jatkat aiemmin oppimiasi terveellisiä ravintotapoja ja nyt pääset lisäämään arkeen liikuntaa.  Vaihdevuosiin erikoistunut kuntovalmentajamme Riikka Berg auttaa löytämään juuri sinulle sopivia tapoja liikkua ja tukee sinua niiden toteuttamisessa.

 

Sekä ravitsemusterapeutti että kuntovalmentaja ovat motivoituneita ja koulutettu erityisesti tuntemaan vaihdevuosien ominaispiirteitä. He ovat käyneet johtavan lääkärimme, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen. He ymmärtävät vaihdevuosien vaikutuksia ja niiden aiheuttamia muutoksia elämän eri osa-alueilla, ja huomioivat nämä toteuttamassaan ohjauksessa ja valmennuksessa.

 

Hoitopakettiin kuuluu Peruspilarit-vaihdevuosiverkkovalmennus (viisi asiantuntijavideota ja niihin liittyvät life coaching tehtävät). Asiantuntijavideot ja tehtävät antavat sinulle lisää tietoa vaihdevuosista ja vaihdevuosihoidosta sekä konkreettisia työkaluja hyvinvointihaasteidesi hallintaan.

 

Puolen vuoden kohdalla tapaat gynekologin jälleen videovastaanotolla ja tarkastelette yhdessä tapahtuneita muutoksia hyvinvoinnissasi ja teette suunnitelmaa, kuinka jatkat tästä eteenpäin energisenä ja vahvana.

 

Paketti sisältää:

 • Gynekologin vastaanotto, 1 x 40 minuuttia ja 1 x 20 minuuttia
 • Vaihdevuosihoidon seuranta eli 6 x viestittely lääkärin kanssa hoitoon liittyvissä asioissa
 • Ravitsemusohjaus, 1 x 60 minuuttia, 2 x 30 minuuttia
 • Kuntovalmennus, 1 x 60 minuuttia, 2 x 30 minuuttia
 • Kunto-ohjelma x 3
 • Peruspilarit vaihdevuosissa verkkovalmennuskurssi
  • vaihdevuosioireet ja niiden hoito
  • ravitsemus vaihdevuosissa
  • liikunta ja palautuminen vaihdevuosissa
  • seksuaalinen hyvinvointi vaihdevuosissa
  • vaihdevuosielämä

Vertaile yksittäisten vastaanottojen ja hoitopakettien hintoja. Kaikissa paketeissa vastaanottojen hinnat ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina.

 

Lisätiedot

Kesto

6kk