fbpx

Fyysiset kivut pois ja lisää energiaa 3 kk

491.60 

Kuvaus

Elimistön estrogeenitason lasku vaikuttaa myös lihaksiin ja luustoon. Luuston hajoaminen kiihtyy ja lihasmassa vähenee. Yleisiä oireita ovat energianpuute, fyysisen kunnon heikkeneminen, fyysisten kipujen lisääntyminen sekä toimintakyvyn heikkeneminen. Näitä muutoksia voi torjua ja parantaa liikunnalla.

 

Valmennuspaketti on suunniteltu naisille, jotka haluavat parantaa vaihdevuosien johdosta heikentynyttä fyysistä jaksamista ja liikkuvuutta. Hoito keskittyy kuntovalmennukseen.

 

Vaihdevuosiin erikoistunut kuntovalmentajamme Riikka Berg tarjoaa henkilökohtaista räätälöityä valmennusta ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivia tapoja liikkua ja tukee sinua niiden toteuttamisessa. Sen lisäksi, että Riikka auttaa sinua ymmärtämään mitä kehossasi tapahtuu vaihdevuosissa, ja vähentämään oireita, niin saat apua myös jaksamiseen ja energiatason parantamiseen.

 

Riikka on motivoitunut ja koulutettu erityisesti tuntemaan vaihdevuosien ominaispiirteitä. Hän on käynyt johtavan lääkärimme, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen. Riikka ymmärtää vaihdevuosien vaikutuksia ja niiden aiheuttamia muutoksia elämän eri osa-alueilla, ja huomioi nämä toteuttamassaan hoidossa ja valmennuksessa.

 

Paketti sisältää:

  • kuntovalmennusta, 1 x 60 minuuttia, 3 x 30 minuuttia
  • kunto-ohjelma x 2

 

Vertaile yksittäisten vastaanottojen ja hoitopakettien hintoja. Kaikissa paketeissa vastaanottojen hinnat ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina.

 

Lisätiedot

Kesto

3kk