Hyvinvointi 3 kk

592.40 

Hinta ilman kelakorvausta 619,4 € .

Paikanvaraus
1 × Hyvinvointi hoitopaketti
545.00 
Paikanvaraus
3 × Kantamaksu
2.00 

Kuvaus

Hyvinvointi-paketti on suunniteltu sinulle, jolle on vaihdevuosien aikana kertynyt mahdollisesti terveydellistä haittaa aiheuttavaa painonnousua. Hoitopaketissa yhdistyy gynekologinen hoito ja ravitsemusohjaus.

 

Vaihdevuosien aikana moni huomaa painon nousevan ja ylimääräisen rasvan kertyvän vyötärön seudulle. Jos nukut vaihdevuosioireiden vuoksi huonosti, voi olla hankalaa jaksaa ylläpitää terveitä elämäntapoja. Sen lisäksi, että hoitotiimi auttaa sinua ymmärtämään vaihdevuosia ja vähentämään oireita, niin saat apua myös turvallisessa ja tehokkaassa painonhallinnassa tai -pudotuksessa. Tässä paketissa vaihdevuosiin erikoistunut ravitsemusasiantuntija auttaa sinua tekemään terveellisempiä ravintovalintoja ja tukee sinua niiden toteuttamisessa.

 

Suosittelemme hoitosi alkuun laboratoriokokeita, jotta voimme selvittää kattavasti terveydentilasi ja tehdä mahdollisimman kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman. Voit hankkia laboratoriokokeet alennuksella yhteistyökumppanimme Puhdin kautta. Tämän jälkeen tapaat gynekologin etävastaanotolla, jolloin lääkäri kartoittaa oireesi ja elämäntilanteesi laajasti. Yhdessä teette hoitosuunnitelman, jonka toteutumista vaihdevuosihoitaja seuraa tiiviisti.

 

Hyvinvointi hoitopakettiin kuuluu kolme viidestä Peruspilarit-vaihdevuosiryhmävalmennuksen moduulista. Vaihdevuosivalmennus antaa sinulle lisää tietoa vaihdevuosista ja vaihdevuosihoidosta sekä konkreettisia työkaluja hyvinvointihaasteittesi hallintaan.

 

3 kuukauden kohdalla lääkärin kanssa arvioitte tilannettasi uudestaan ja teette suunnitelmat hyvinvointisi ylläpitämiseksi jatkossakin.

 

Paketti sisältää:

 • Gynekologin vastaanotto, 1 x 40 minuuttia ja 1 x 20 minuuttia, mahdolliset lääkereseptit
 • Vaihdevuosihoitajan vastaanotto, 20 minuuttia
 • Vaihdevuosihoidon seuranta
 • Ravitsemusohjaus, 1 x 60 minuuttia, 2 x 30 minuuttia
 • Perus pilarit –elämäntapavalmennus, 3 moduulia
  • Vaihdevuosioireet ja niiden hoito
  • Ravitsemus vaihdevuosissa
  • Vaihdevuosielämä

Lisätiedot

Kesto

3kk