fbpx

Kuumat aallot ja painonhallinta 3 kk

589.50 

Hinta ilman kelakorvausta 605,5 € .

Paikanvaraus
1 × Kuumat aallot ja painonhallinta hoitopaketti
545.00 
Paikanvaraus
5 × Kantamaksu
2.00 

Kuvaus

Vaihdevuosien aikana moni huomaa painon nousevan ja ylimääräisen rasvan kertyvän vyötärön seudulle. Jos nukut vaihdevuosioireiden vuoksi huonosti, voi olla hankalaa jaksaa ylläpitää terveitä elämäntapoja.

 

Kuumat aallot ja painonhallinta -paketti on suunniteltu sinulle, jolla on yksi tai useampi elämää häiritsevä vaihdevuosioire, kuten kuumat aallot tai unettomuutta, sekä jolle on vaihdevuosien aikana kertynyt painonnousua. Hoitopaketissa yhdistyy gynekologinen hoito ja ravitsemusohjaus.

 

Suosittelemme alkuun laboratoriokokeita, jotta voimme selvittää kattavasti terveydentilasi ja tehdä mahdollisimman kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman. Voit hankkia laboratoriokokeet BetterMenon etukoodilla edullisemmin yhteistyökumppanimme Puhdin kautta.

 

Hoidon aluksi gynekologi tekee tarkan vaihdevuosiselvityksen, minkä jälkeen käydään läpi erilaiset hoitomuodot seikkaperäisesti. Gynekologi käy läpi hoitojen hyödyt ja riskit sekä toteutuksen. Yhdessä teette hoitosuunnitelman.

 

Vaihdevuosiin erikoistunut ravitsemusterapeutti tarjoaa henkilökohtaista räätälöityä ravitsemusohjausta vaihdevuosissa. Ravitsemusterapeutti on motivoitunut ja koulutettu erityisesti tuntemaan vaihdevuosien ominaispiirteitä. Hän on käynyt johtavan lääkärimme, gynekologi Leena Väisälän toteuttaman vaihdevuosikoulutuksen. Ravitsemusterapeutti ymmärtää vaihdevuosien vaikutuksia ja niiden aiheuttamia muutoksia elämän eri osa-alueilla, ja huomioi nämä toteuttamassaan hoidossa ja valmennuksessa.

 

Kuumat aallot ja painonhallinta -hoitopakettiin kuuluu Peruspilarit-vaihdevuosivalmennuksen kolme asiantuntijavideota ja niihin liittyvää life coaching tehtävää. Asiantuntijavideot ja tehtävät antavat sinulle lisää tietoa vaihdevuosista ja vaihdevuosihoidosta sekä konkreettisia työkaluja hyvinvointihaasteidesi hallintaan.

 

Hoito kestää kolme kuukautta, jonka aikana saat henkilökohtaista tukea ja valmennusta hormonihoitoosi gynekologilta ja painonhallintaasi ravitsemusasiantuntijalta.

 

Kolmen kuukauden kohdalla lääkärin kanssa arvioitte tilannettasi uudestaan ja teette suunnitelmat hyvinvointisi ylläpitämiseksi jatkossakin.

 

Paketti sisältää:

 • Gynekologin vastaanotto, 1 x 40 minuuttia ja 1 x 20 minuuttia
 • Vaihdevuosihoidon seuranta eli 3 x viestittely lääkärin kanssa hoitoon liittyvissä asioissa
 • Ravitsemusohjaus, 1 x 60 minuuttia, 2 x 30 minuuttia
 • Peruspilarit vaihdevuosissa verkkovalmennuskurssi
  • Vaihdevuosioireet ja niiden hoito
  • Ravitsemus vaihdevuosissa
  • Liikunta vaihdevuosissa
  • Seksuaalinen hyvinvointi vaihdevuosissa
  • Vaihdevuosielämä

 

Vertaile yksittäisten vastaanottojen ja hoitopakettien hintoja. Kaikissa paketeissa vastaanottojen hinnat ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina.

 

Lisätiedot

Kesto

3kk