fbpx

Kuumat aallot ja unettomuus 3 kk

299.80 

Hinta ilman kelakorvausta 315,8 €

 

Paikanvaraus
1 × Kuumat aallot ja unettomuus hoitopaketti
282.00 
Paikanvaraus
2 × Kantamaksu
2.00 

Kuvaus

Kuumat aallot ja unettomuus on gynekologiseen hoitoon keskittyvä paketti, joka on suunniteltu sinulle, jolla on yksi tai useampi arkea häiritsevä vaihdevuosioire. Häiritseviä vaihdevuosioireita, joita voidaan hoitaa gynekologisin hoidoin ovat mm kuumat aallot ja hikoilu, unettomuus, erilaiset nivelkivut ja uutena ilmenneet mielialan vaihtelut ja aivosumu.

 

Gynekologille on tärkeää ymmärtää, missä vaiheessa vaihdevuosia tai esivaihdevuosia olet, sillä eri vaiheissa voidaan käyttää hieman erityyppisiä hormonihoitoja. Tämän selvityksen jälkeen käydään läpi erilaiset hoitomuodot seikkaperäisesti. Tiedon saamisen jälkeen sinulla on parempi mahdollisuus valita sinulle sopivin hoitomuoto.  Tutustu gynekologeihimme: Leena Väisälä ja Riina Katainen.

 

Estrogeenihoito on vaikeiden vaihdevuosioireiden tutkitusti tehokkain hoito. Joskus se ei kuitenkaan sovi ja päädytään johonkin toiseen lääkitykseen tai oireet ovat niin vähäiset, että lähdetään kokeilemaan pelkän elämäntapamuutoksen vaikutusta oireisiin. Gynekologi käy läpi hoitojen hyödyt ja riskit sekä toteutuksen.

 

Suosittelemme hoitosi alkuun laboratoriokokeita  jotta voimme selvittää kattavasti terveydentilasi ja tehdä mahdollisimman kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman. Voit hankkia laboratoriokokeet BetterMenon etukoodilla edullisemmin yhteistyökumppanimme Puhdin kautta. Tämän jälkeen tapaat gynekologin etävastaanotolla, jolloin lääkäri kartoittaa oireesi ja elämäntilanteesi laajasti ja teette yhdessä hoitosuunnitelman.

 

Hoitopakettiin kuuluu Peruspilarit-vaihdevuosivalmennuksen kolme asiantuntijavideota ja niihin liittyvää life coaching tehtävää. Asiantuntijavideot ja tehtävät antavat sinulle lisää tietoa vaihdevuosista ja vaihdevuosihoidosta sekä konkreettisia työkaluja hyvinvointihaasteidesi hallintaan.

 

Hoito kestää kolme kuukautta, jonka aikana saat henkilökohtaista tukea ja konsultaatiota hormonihoitoosi gynekologilta ja varmistetaan hoidon sopivuus ja toimivuus.

 

Kolmen kuukauden kohdalla lääkärin kanssa arvioitte tilannettasi uudestaan ja teette suunnitelman hyvinvointisi ylläpitämiseksi jatkossakin.

 

Paketti sisältää:

 • Gynekologin alkuvastaanotto, 1 x 40 minuuttia ja 1 x  20 minuuttia
 • Vaihdevuosihoidon seuranta eli 3 x viestittely lääkärin kanssa hoitoon ja vointiin liittyvistä asioista
 • Peruspilarit vaihdevuosissa verkkovalmennuskurssi
  • vaihdevuosioireet ja niiden hoito
  • vaihdevuosielämä
  • ravitsemus vaihdevuosissa
  • liikunta ja palautuminen vaihdevuosissa
  • vaihdevuosielämä

 

Lue huolellisesti sähköpostiisi tullut tilausvahvistusviesti, se sisältää tarkempia toimintaohjeita.

 

Vertaile yksittäisten vastaanottojen ja hoitopakettien hintoja. Kaikissa paketeissa vastaanottojen hinnat ovat edullisempia kuin yksittäin ostettuina.

 

Lisätiedot

Kesto

3kk