fbpx

Tiimi

Veera Kuuranta

Seksuaali­terapeutti

Olen Veera Kuuranta ja asun Espoossa. Ammatiltani olen sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti.  Olen työskennellyt seksuaalisuuden parissa yli 10 vuotta – niin yksityisellä kuin kunnallisellakin puolella – ja asiakkaistani huomattava osa on ollut vaihdevuosi-ikäisiä, joilla on eriasteisia vaihdevuosioireita.

Ammatillisiin vahvuuksiini kuuluvat seksuaalinen halu ja haluttomuus, syöpä ja seksuaalisuus, oman seksuaalisuuden tutkiminen ja hyvinvoivan seksuaalisuuden löytäminen. Seksuaalineuvonnassa vaihdevuosi-ikäisten ongelmat saattavat päällisin puolin olla hyvinkin samankaltaisia. Meillä jokaisella on kuitenkin oma persoonallisuus ja elämäntarina, jotka tekevät myös asiakaspolusta aina yksilöllisen. Opiskelen tällä hetkellä psykoterapeutiksi Turun Yliopistossa, joten työotteessani näkyy myös kognitiivisen psykoterapian menetelmät.

Kohtaan jokaisen asiakkaan aina juuri hänenä itsenään, ainutlaatuisena, arvokkaana ja erityisenä, ottaen huomioon koko elämätilanteen. Lähdemme yhdessä asiakkaan kanssa tarkastelemaan seksuaalisuutta ja tekemään suunnitelmaa seksuaalisen hyvinvoinnin parantamiseksi. 

Koulutus:

  • Erityistason Seksuaaliterapeutti  (NACS) 2011
  • Auktorisoitu seksuaalineuvoja 2010
  • Sairaanhoitaja AMK 2006
Yksityinen: Tiimi