fbpx

Tiimi

Riikka Berg

Kunto­­­valmentaja, lantion­­pohjan fysio­­­terapeutti, uniohjaaja

Olen Riikka Berg ja olen kotoisin Lapista. Nykyään asun Oulussa perheeni kanssa. Perheeseeni kuuluvat kolme poikaa ja puoliso. Vapaa-aikana minut löytää yleensä lenkkipoluilta tai tanssitunneilta. Uppoudun myös helposti mielenkiintoisen kirjan pariin. Olen luonteeltani kannustava ja lempeä, mutta valmentajana myös tarvittavan jämäkkä.

Olen ammatiltani kuntovalmentaja ja fysioterapeutti ja olen lisäksi erikoistunut lantionpohjan fysioterapiaan. Kuntovalmentajana teen kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta ravinnon, palautumisen, unen, liikunnan ja psyykkisen valmennuksen saralla huomioiden eri elämänvaiheiden tuomat muutokset. Erityisesti vaihdevuosiin liittyvä terveys on lähellä sydäntäni. Kiinnostus vaihdevuosien tuomiin muutoksiin lähti asiakkaideni tarpeista ja halustani auttaa heitä vielä kokonaisvaltaisemmin. Kouluttaudun työssäni jatkuvasti ja luen paljon uusinta tutkimustietoa, sillä haluan pitää ammattitaitoni ajantasaisena.

Lähdin mukaan BetterMenon tiimiin, sillä haluan, että jokainen vaihdevuosi-ikäinen nainen voisi saada tarvittavaa apua ja palvelua. 

BetterMenon toiminta-ajatus vaihdevuosien aikaisesta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdistyy vahvasti myös omiin arvoihini. Vaihdevuodet koskettavat noin joka toista ihmistä, mutta silti aihe on vielä turhan vaiettu. Haluan auttaa vaihdevuosioireista kärsiviä käytännön opastuksella ja ohjauksella liikunnan ja elämäntapamuutoksen avulla.

Koulutus:

  • Kuntovalmentaja, Trainer4You 2014
  • Fysioterapeutti AMK 2018
  • Lantionpohjan fysioterapeutti AMK 2019
  • Uniohjaaja (CBT-I) Turun AMK 2022
Yksityinen: Tiimi