fbpx

Tiimi

Päivi Suvanto

Elämäntapa­valmentaja

Olen Päivi Suvanto ja asun Naantalissa. Olen LCAF sertifioitu elämäntapavalmentaja. Olen toiminut yksityisenä elämäntapavalmentajana vuodesta 2015 lähtien ja valtaosa nykyisistä asiakkaistani on 35-55 vuotiaita naisia. Toimin myös kouluttajana LCAF instituutissa, missä koulutan erityisesti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Minulla on ollut vaihdevuodet hyvin varhain eli 35-vuotiaana. Kyseessä oli munasarjojen toiminnan ennenaikainen hiipuminen, POI eli primary ovarian insufficiency. Käytin hormonikorvaushoitoa vuoden ajan ja lopetin sen koska niihin aikoihin julkisuuteen oli tullut huolestuttavia tutkimustuloksia hoitojen haitoista. Kärsin siksi vaihdevuosioireista kaikin herkuin useamman vuoden. Nyt parikymmentä vuotta myöhemmin kärsin jo lievästä luukadosta. Pyrin pitämään huolta lihaskunnosta, tasapainosta ja terveellisestä ruokavaliosta, jotta pysyn hyvässä kunnossa vielä toivottavasti kymmeniä vuosia. Liikuntalajeista kuitenkin karsin jo kaatumisriskiä lisäävät lajit.

Keski-ikäisenä naisena haluan, että sinut ja minut nähdään elinvoimaisina ja kokemusta omaavina henkilöinä. Elämällä on meille paljon annettava. Toivon, että vaihdevuosissa voit elää elämäsi parasta aikaa.

Koulutus:

  • LCAF sertifoitu life coach, elämäntapavalmentaja 2015
  • Kasvatustieteen ylioppilas
  • Lähihoitaja koulutus
Yksityinen: Tiimi