fbpx

Tiimi

Minna Wahlberg

Toimitusjohtaja

Olen BetterMenon toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Asun ja työskentelen Iissä, Pohjois-Pohanmaalla. Olen 51-vuotias tuotteistamisen ja kaupallistamisen ammattilainen. Minulla on kokemusta hyvinvointi- ja terveysteknologiatuotteista ja -palveluista.  

Minulla on ollut vaikeat vaihdevuodet. Vuonna 2014, ollessani 43-vuotias kuukautiseni jäivät hetkeksi pois ja sain muutaman lievän kuumotuskohtauksen. Vaihdevuosioireeni iskivät päälle kunnolla syksyllä 2017, asuessani Lontoossa. Sain voimakkaita hikoilupuuskia päivin ja öin. Nukkumisestani tuli surkeaa, painoni nousi ja yleiskuntoni kärsi. 

Englantilainen lääkäri määräsi minulle hormonihoidon jo tuolloin, mutta en uskaltanut aloittaa sen käyttöä, koska pelkäsin sivuvaikutuksia. Määrätietoisesti hoidin itseäni luonnollisin keinoin parin vuoden ajan. Oireet helpottivat välillä mutta palasivat kohta yhtä voimakkaina. Reilu vuosi sitten päätin aloittaa hormonihoidon ja oireet jäivät 99% pois. Minulle jäi kuitenkin ylipainoa ja heikentynyt yleiskunto, mikä vaikutti omanarvontuntooni. Painonhallinnassa ja yleiskuntoni kohottamisessa minua auttoi PT ja saimme hyviä tuloksia aikaan. Nykyään harrastan triathlonia ja se on minulle keino testata, olenko hyvässä kunnossa, sekä fyysisesti että henkisesti, sillä harrastus vaatii sinnikkyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Hankalien oireiden aikaan googlasin netissä apua oireisiin ja tuskailin tiedon paljoutta ja omaa kykyäni arvioida mikä on luotettavaa tietoa ja mikä sopii minulle. Ajattelin tuolloin, että naisilla täytyy olla helpompi tapa saada apua vaihdevuosissa kokonaisvaltaisesti. Tämä ajatus johti klinikan perustamiseen.

Linkedin: linkedin.com/in/minnawahlberg

Tiimi