fbpx

Tiimi

Katri Suhonen

Ravitsemusterapeutti

Olen Katri Suhonen, ravitsemusterapeutti ”Mualiman Navalta” Kuopiosta. Aiemmalta koulutukseltani olen fysioterapeutti, ja koulutukseni antavatkin minulle laaja-alaisen ymmärryksen ja näkökulman ihmisten hyvinvointiin. Osaamistani olen täydentänyt muun muassa unenhuoltoon ja mindfulnessiin liittyvillä koulutuksilla.

Ravitsemusterapeuttina olen työskennellyt niin julkisella kuin yksityisellä puolella sekä kuntoutuksen parissa. Tapaan työssäni pääasiassa työikäisiä ja ikääntyneitä henkilöitä. Vaihdevuosioireiden tuomat muutokset kehoon ja syömiseen nousevat usein keskusteluissa esille. Haluankin auttaa ihmisiä voimaan hyvin omassa kehossaan kaikissa elämänvaiheissa, myös vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen.

Työssäni minulle on tärkeää huomioida ihminen kokonaisuutena. Vastaanotollani emme puhu vain lautasen sisällöstä vaan kaikesta, mikä liittyy syömiseen – jaksamisesta, stressistä, nukkumisesta, mielialasta ja elämäntilanteesta, jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ruokavalioon liittyvät tavoitteet ja suunnitelmat laaditaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Minulta ei siis saa valmiiksi tulostettua ruokavalio-ohjetta, niitä on netti pullollaan, vaan lähdemme yhdessä miettimään askelmia eteenpäin. Hyvinvoiva keho on jokaisen oikeus, ja haluan olla tukemassa sitä terveyttä edistävän ravitsemuksen keinoin.

Koulutus:

  • Terveystieteiden maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti 2011
  • Fysioterapeutti AMK 2006
Tiimi