fbpx

Tarinamme

Haluamme räjäyttää vaihdevuosi­myytit ja auttaa naisia voimaan paremmin tarjoamalla tutkittuun tietoon perustuvaa kokonaisvaltaista vaihdevuosihoitoa ja valmennusta.

Kummallisia tuntemuksia, selittämättömiä oireiluja, matalalentoa ja huonoa fiilistä. Jotain näistä, kaikkia näitä tai jotain ihan muuta saattaa olla nelikymppisen naisen mielessä, eikä hän osaa yhdistää tuntemuksiaan lähestyviin vaihdevuosiin. Vaihdevuodethan ovat ajankohtaiset vasta viisikymppisenä. Vai ovatko?

Tätä ja muita vaihdevuosiin liittyviä uskomuksia tulemme murtamaan! Vaihdevuodet koskettavat henkilökohtaisesti puolta väestöstämme ja välillisesti meistä jokaista. Vaihdevuosiin elänyt nainen on suurella todennäköisyydellä ehtinyt vuosikymmenten ajan huolehtia muista, usea heistä on tehnyt sen oman hyvinvointinsa kustannuksella. Nyt käännämme katseemme näihin naisiin!

Vaihdevuosioireista kuumat aallot ovat yleisin ja vahvasti naisen elämää hankaloittava oire. Siihen on olemassa helpotusta, helpostikin. Oireita on monenlaisia ja kokemus oireista on aina yksilöllinen. Virtuaalisen klinikkamme ovet ovat avoinna teille, upeat naiset, jotka koette hämmennystä lähestyvistä vaihdevuosista, jotka elätte juuri nyt vaihdevuosien myllerryksessä ja teille, joiden oireet ovat ehkä jo loppumassa, mutta oma olo ei tunnu vielä ihan omalta. Meitä on täällä, johtavan lääkärimme rinnalla vaihdevuosien hoitoon koulutettu, moniammatillinen tiimi odottamassa, että saamme auttaa sinua voimaan energisesti!

Suomessa on tänä päivänä yli 680 000 vaihdevuosi-ikäistä (40- 60 v) ja yli 880 000 menopaussin ohittanutta naista. Vaihdevuosioireet vaikuttavat naisten sosiaaliseen ja työelämään kokonaisvaltaisesti. Englantilaisen tutkimuksen mukaan 10 % naisista harkitsee tai on jäänyt pois töistä vaihdevuosioireiden takia. Viime vuonna tekemämme pienen asiakastutkimuksen mukaan määrä Suomessa on jopa 13 %. Tämän lisäksi naiset raportoivat vaihdevuosioireiden vaikuttavan negatiivisesti omaan hyvinvointiin ja omanarvontunteeseen. Vaihdevuosiin ja niiden oireisiin liittyy paljon myyttejä, häpeää ja puhumattomuutta.

Mielestämme nyt on tullut aika tehdä tähän muutos!

Haluamme auttaa naisia voimaan paremmin

Tavoitteenamme on parantaa naisten terveyttä, hyvinvointia, asemaa, arvoa ja elämänlaatua keski-iässä ja sen jälkeen.

Haluamme räjäyttää vaihde­vuosi­myytit ja tehdä vaihde­vuosista puhumisen normaaliksi.

Haluamme auttaa kaikkia hallitsemaan vaihde­vuosi­oireita ja voimaan paremmin.

Haluamme antaa naisille mahdollisuuden elää täysipainoista työ-, perhe-, sosiaalista ja seksuaalista elämää vaihdevuosista huolimatta.