fbpx

Vaihdevuosien
hoitopalvelut

Etävastaanotolla voi hoitaa kokonaisvaltaisesti vaihdevuosiin liittyviä oireita ja haasteita juuri silloin, kun se sinulle sopii.

1. Valitse ja maksa hoitopalvelu BetterMenon verkkokaupassa.  2. Ajan voit varata täältä. 3. Etävastaanotolle voit osallistua klikkaamalla ajanvarausvahvistuksessa (sähköposti) saamaasi Viivi-linkkiä.

Vaihdevuosioireiden kartoitus ja hoito eivät vaadi gynekologista tutkimusta, joten ne sujuvat hienosti etävastaanotolla. Häiritseviä vaihdevuosioireita, joita voidaan hoitaa gynekologisin hoidoin ovat mm kuumat aallot ja hikoilu, unettomuus, erilaiset nivelkivut sekä uutena ilmenneet mielialan vaihtelut ja aivosumu.
GYNEKOLOGISET HOIDOT
Hyvinvointi- eli lääkkeettömiä hoitoja tarjoavat vaihdevuosikoulutetut ammattilaiset: ravitsemusterapeutti, kuntovalmentaja, univalmentaja, lantionpohjaan erikoistunut fysioterapeutti, life coach ja seksuaalineuvoja.
HYVINVOINTI- ELI LÄÄKKEETTÖMÄT HOIDOT

Kokonaisvaltainen vaihdevuosihoito

Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen vaihdevuosihoitosuunnitelman mikä on hoitopalveluidemme perusta. Hoitosuunnitelma perustuu laaja-alaisesti uusimpaan tutkimustietoon vaihdevuosista. Hoitosuunnitelmasta vastaa gynekologi Leena Väisälä. Hoitosuunnitelma on kehitetty yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen asiantuntijatiimin kanssa ja sen on käynyt läpi yksi Suomen johtavista vaihdevuositutkijoista, Hanna Savolainen-Peltonen.

Vaihdevuodet vaikuttavat elämän kaikilla osa-alueilla. Siksi hoitomme keskittyvät myös auttamaan yhtä monialaisesti. Meillä voit varata ajan suoraan gynekologin, vaihdevuosihoitajan, ravitsemusohjaajan, kuntovalmentajan, fysioterapeutin, seksuaalineuvojan tai life coaching vastaanotolle. Voit myös valita hoitopaketin mihin kuuluu useamman eri ammattilaisen vastaanottoja. Vaihdevuodet vaikuttavat elämän kaikilla osa-alueilla. Siksi hoitomme keskittyvät myös auttamaan yhtä monialaisesti.

Vaihdevuosihoidot helpottavat oireita, auttavat niiden hallitsemisessa ja minimoivat menopaussista johtuvia pitkäaikaisvaikutuksia.

Jokainen kokee vaihdevuodet eri tavalla. Olemme yksilöitä ja siksi haluamme tarjota yksilöllistä vaihdevuosihoitoa.

Tarjoamme erilaisia ja eripituisia hoitopaketteja. Gynekologisiin hoitopaketteihimme kuuluu aina gynekologin etävastaanotto, vaihdevuosihoidon seuranta ja tuki sekä Peruspilarit vaihdevuosien elämäntapavalmennuksen asiantuntijavideoita. Lisäksi voit valita hoitoon ravitsemusohjausta ja/tai kuntovalmennusta. Tutustu kaikkiin hoitoihimme verkkokaupassa.

Oletko epävarma, mikä hoito sopii sinulle?

Autamme sinua löytämään sopivan hoidon.

  • Chattaile tai soita numeroon 020 155 1590 arkisin klo 9-17.

Hoitopolku

Tehdään alkukartoitus, selvitetään vaihdevuositilanteesi

Valitse tarpeitasi vastaava hoito

Tehdään terveysselvitys ja otetaan verikokeet tarvittaessa

Tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma

Hoitotiimi seuraa hoitosi edistymistä aktiivisesti

Näin BetterMeno toimii

Uusi asiakas

Tervetuloa – ihana kun olet täällä!

Tarjoamme BetterMenossa usean eri ammattilaisen osaamista. Voit varata ajan suoraan gynekologin, vaihdevuosihoitajan, ravitsemusohjaajan, kuntovalmentajan, fysioterapeutin, seksuaalineuvojan tai life coaching vastaanotolle. Voit myös valita hoitopaketin mihin kuuluu useamman eri ammattilaisen vastaanottoja.

Mikäli olet epävarma, mitä juuri tilanteessasi tarvitset, vaihdevuosihoitajamme auttavat sinua löytämään sopivan hoidon ja tuen. Chattaile tai soita numeroon 020 155 1590 arkisin klo 9-17.

Maksaminen

Valitse ja osta hoitopalvelu BetterMenon verkkokaupassa. Lasku muodostuu asiantuntijan palkkiosta, hinnaston mukaisesta etäklinikkamaksusta sekä Kanta-maksusta, joka kattaa kansallisen potilasarkiston ja e-reseptin kustannukset.

Hinta ennen Kela-korvausta kerrotaan palvelun kohdalla. Huomaathan, että kaikista palveluista ei ole mahdollista saada Kela-korvausta tai Kela-korvaus voi olla mahdollista saada vain lääkärin lähetteellä.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, useimmilla maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Mikäli haluat, voimme myös laskuttaa palvelusta, jolloin hintaan lisätään 10e laskutuslisä.

Meillä käy ePassin ja Smartumin liikuntaedut, ePassin hyvinvointietu ja Smartumin hierontaetu. 

Tarkista mihin etusi käy!

Sekä ePassi että Smartum näkyvät verkkokaupassa kassalla maksaessasi. Smartumilla voit maksaa osan palvelusta ja loput valitsemallasi maksutavalla. ePassilla maksaessasi varmista että ePassi-saldoa on koko
tilauksen summa. Voit ladata saldoa omalla rahalla, jotta se kattaa koko tilauksen summan.Tämä tulee kuitenkin tehdä ennen kuin maksu tehdään verkkokaupassa.

Ajan varaaminen ja varatun ajan peruuttaminen

Ajan voit varata suoraan täältä tai laittamalla viestiä asiakaspalvelu@bettermeno.com (vain osa ajoista avoinna verkkoajanvaraukselle).

Varatun ajan voi perua veloituksetta 24 tuntia ennen vastaanottoajan alkua varausvahvistuksen mukana tulleen sähköpostilinkin kautta. Voit myös tehdä peruutuksen soittamalla numeroon 020 155 1590 arkisin klo 9-17. Käyttämättömästä ajasta veloitetaan normaalitaksan mukainen hinta ja liian myöhään perutusta ajasta veloitetaan 50 % normaalitaksan mukaisesta hinnasta.

Etävastaanotto

Etävastaanotolle voit osallistua miltä tahansa päätelaitteelta; tietokoneella, mobiililla tai tabletilla. Tarvitset vain toimivan netti- tai datayhteyden sekä kameran ja mikrofonin.

Etävastaanotto toimii suosituimmilla selaimilla, kuten Google Chrome, Firefox ja Safari* (videoneuvottelu tukee vain uusinta Safaria (Safari 11). Käytäthän aina uusimpia, tietoturvallisimpia versioita näistä selaimista.

Osallistuminen etävastaanotolle

1. Aloita etävastaanotto klikkaamalla varausvahvistuksessa (sähköposti tai tekstiviesti) saamaasi Viivi-linkkiä.

2. Mikäli selaimesi kysyy sallitaanko kameran ja mikrofonin käyttö, vastaa “kyllä”.

3. Kirjoita oma nimesi ja liity tapaamiseen valitsemalla “aloita”.

4. Etävastaanotto alkaa: Videoyhteys alkaa vasta, kun sekä sinä että asiantuntija olette molemmat liittyneet tapaamiseen. Kun videoyhteys on auki, voit keskustella terapeutin kanssa videon välityksellä tai kirjoittaa viestejä chat-keskustelussa.

5. Alareunasta löydät toimintopainikkeet, joilla voit hallita kameraa ja mikrofonia sekä käyttää chattia ja lopettaa puhelun.

Videokamera: Kameran sulkeminen

Mikrofoni: Mikrofonin mykistäminen

Punainen luuri: Etävastaanoton lopettaminen

6. Voit lopettaa videopuhelun painamalla punaista luuria.

Vastaanotosta teemme merkinnän potilaskertomukseen, joka siirtyy kansalliseen arkistoon ja on luettavissa muissa terveydenhuollon yksiköissä.

Ennen vastaanotolle tuloa käythän täyttämässä seuraavat esitietolomakkeet: vaihdevuosikartoitus ja terveysselvitys. Saat näihin linkin sähköpostitse verkkokaupan tilausvahvistuksen jälkeen.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät

  • puhelimitse arkisin 9-17 numerosta 0201551590
  • verkkosivujen chat-palvelusta arkisin 9-14
  • Nordhealth Connect palvelun kautta hoitoon liittyvissä asioissa
  • sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@bettermeno.com

Muita kuin terveys- tai henkilötietojasi voimme käsitellä tarvittaessa sähköpostin välityksellä.

Tietoturvallisuus

Videovastaanottoalusta vaatii ensimmäisellä kerralla vahvistetun sisäänkirjautumisen. Käytössämme on Valviran A luokan eRA potilastietojärjestelmää, johon potilastietosi kirjataan.

Ennen ensimmäistä vastaanottoa pyydämme sinua täyttämään potilastietojen luovutuslomakkeen Navisec Health palvelussa. Saat tähän linkin sähköpostitse tilausvahvistuksen jälkeen.

Lue lisää tietosuojaselosteesta mitä tietoja käsittelemme, miten käsittely tapahtuu ja miten rekisteröityneet voivat käyttää henkilötietoihinsa liittyviä oikeuksia:

https://bettermeno.com/tietosuojaseloste/